FLYTTAIN.png
TORPARÄNGEN, VÄXJÖ. ENDAST 2 LÄGENHETER HYRESLEDIGA. FLYTTA IN DIREKT.

I kvarteret London på Torparängen finns det just nu endast två lägenheter för uthyrning, med tillträde direkt eller efter överenskommelse.

LEDIG LÄGENHET:

    LADDA NER PDF NEDAN:

 

Intresserad? Kontakta Anna Lindberg, 0705-145 735

anna.lindberg@poefastigheter.se

Villkor enligt vår uthyrningspolicy ovan. Urval sker löpande.

NOMINERAD TILL BYGGNADSPRISET 2020
I VÄXJÖ KOMMUN 
 

Torparängens förskola nominerades till byggnadspriset 2020 i Växjö kommun med Växjö Fria Förskola som hyresgäst. 

–Det är verkligen kul att vårt projekt blev nominerat till kommunens byggnadspris. Förskolan är byggd i massivträ och har en stark personlighet som smälter in i den vackra naturen vid Torparängen i Växjö, säger Johan Ahldin, vd på The Pure Circle AB som äger fastigheten.  

GBJ Bygg har varit byggentreprenör och Sandell & Sandberg är arkitekter. 

_MG_6181._beskuren.jpg
KVARTERET LONDON,
TORPARÄNGEN, VÄXJÖ

Projektet inrymmer 26 nyproducerade lägenheter helt i trä i en vacker natur. I anslutning till hyresrätterna ner mot sjön bygger Växjö kommun en områdespark med plats för aktivitet och rekreation. Parken som även innehåller en lekplats färdigställs under våren 2020. En brygga
kommer att anläggas nere vid sjön som kommer att bli en mötesplats för boende i området.

Alla lägenheter är utrustade med tvättmaskin, torktumlare, diskmaskin samt inbyggnadsmicro. Kakel och klinker i badrummen. Klassiska golv i ekparkett. Balkong/uteplats finns till samtliga lägenheter. 

ETT HÅLLBART BOENDE

Pure Housing är ett koncept som sätter miljö och ekologi i främsta rummet och vi utvecklar endast fastigheter i trä. 

 

Torparängen i Växjö är vårt pilotprojekt som vi stolt visar upp. Pure Housing har även vunnit en markanvisning i Gävle där vi ska uppföra ett liknande projekt med förskola och hyresrätter. Vi har för avsikt att fortsätta vår expansion i framförallt Växjö, Kalmar, Jönköping, Uppsala, Gävle samt Stor-Stockholm men vi tittar även på andra tillväxtregioner.  

ETT GRÖNT BOENDE

Det ska vara enkelt att leva hållbart och bidra till ett grönare samhälle. Vårt koncept bygger på att en hållbar livsstil blir en naturlig del av vardagen. I så stor utsträckning som det går arbetar vi med solcellslösningar och minsta möjliga energiförbrukning i vårt fastighetsbestånd. 

 

Avfallshanteringen ska vara enkel för våra hyresgäster. Pure Housing har därför en noggrann och genomtänkt plan för hur avfallet ska sorteras. Cykeln är en viktig del i våra projekt. En stad där människor cyklar är en hållbar stad. I våra fastigheter ska det vara enkelt att förvara, renovera och tvätta av sin cykel. Självklart bygger vi även laddningsstationer för elcyklar. 

HELT I TRÄ
 
Vår mission är att binda koldioxid i fastigheter, därför utvecklar Pure Housing endast fastigheter i trä. Genom att producera våra husblock huvudsakligen hos stombyggare reduceras monteringstiden avsevärt. Därigenom uppnår vi lägre produktionskostnader och mindre störningar i närområdet. Våra arkitekter skapar estetiskt tilltalande lägenheter för såväl unga, barnfamiljer eller det äldre paret som vill bo bekvämt. Modern urbanitet är ett av våra ledord och Pure Housing kombinerar trivsamma lägenheter med en attraktiv gårdsmiljö och härliga gemensamhetsytor. 
ANMÄL ER TILL VÅR KÖLISTA PÅ TORPARÄNGEN, VÄXJÖ
Vilken lägenhetsstorlek är mest intressant:
EN HÅLLBAR FÖRSKOLA PÅ TORPARÄNGEN, VÄXJÖ 
 

Med en fantastisk gårdsmiljö har vi skapat en förskola att vara riktigt stolt över. Förskolan har byggts helt i trä med fokus på ekologi och miljö. Genom att skapa lust till ett fysiskt aktivt liv väcks barnens intresse för idrott, motion och friluftsliv. 

 

Växjö Fria Förskola Torparängen driver förskolan som ni läser mer om här.

OM PURE HOUSING
 

Pure Housing är en del av The Pure Circle AB, en privatägd koncern fokuserat på långsiktiga och hållbara investeringar. Vår långsiktiga målsättning är att bygga och förvalta 2 000 hyresrätter i tillväxtorter runtom i Sverige med en årlig tillväxttakt om 50-200 lägenheter per år.
Inom koncernen finns även systerföretaget Svenssons i Lammhult AB.
Vi har genom markanvisningar pågående projekt i Växjö och Gävle och har för avsikt att fortsätta vår expansion i framförallt Växjö, Kalmar, Jönköping, Uppsala, Gävle samt Stor-Stockholm. Projekt Torparängen i Växjö är vårt pilotprojekt som även inkluderar byggnation av en förskola som drivs av Växjö Fria Förskola Torparängen

Kontakta oss >

caroline@thepurecircle.se